چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

گلایه شهروندان از شرایط بیمارستان اکبر مشهد | آبله مرغان به اضافه آنفلوانزا به اضافه کمبود امکانات!

  • کد خبر: ۳۰۷۹۴۱
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
گلایه شهروندان از شرایط بیمارستان اکبر مشهد | آبله مرغان به اضافه آنفلوانزا به اضافه کمبود امکانات!
موج بیماری های فصلی و کمبود امکانات در بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر مشهد که یکی از مراکز اصلی درمانی کودکان در شرق کشور است، گلایه شهروندان را در پی داشته است.

گزارش مردمی | شهرآرانیوز؛ بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر مشهد، یکی از مراکز اصلی درمانی کودکان در شرق کشور، این روز‌ها با بحران کمبود امکانات و افزایش فشار ناشی از شیوع بیماری‌های فصلی روبه روست. موج تازه‌ای از بیماری‌های آبله مرغان و آنفلوانزا در میان کودکان سبب شده تا ظرفیت اورژانس این بیمارستان به صورت صددرصدی اشغال شود و مشکلات متعددی برای والدین و کودکان بیمار به وجود بیاید.

در پی تماس تعدادی از شهروندان، خبرنگار ما در محل بیمارستان اکبر حاضر شد. شلوغی و ازدحام جمعیت حاضر در محوطه، همان نکته‌ای است که در نگاه نخست از فضای بیمارستان به چشم می‌آید.

کمبود تخت

یکی از والدین که فرزندش به دلیل آبله مرغان در اورژانس بستری است، می‌گوید: سه روز است که در اورژانس بیمارستان هستیم، اما هنوز هیچ اقدامی برای انتقال ما به بخش انجام نشده است. این در حالی است که اورژانس باید موقتی باشد، اما به دلیل کمبود تخت و ضعف در مدیریت، به یک محل دائمی تبدیل شده است.

او در ادامه این طور بیان می‌کند: به دلیل تشخیص‌های دیرهنگام، بچه من که هفت سال دارد باید چند روز در بخش اورژانس بیمارستان اکبر برای بیماری آبله مرغان تحت درمان باشد. الان نیز به ما گفته‌اند که عفونت به حدی زیاد شده که باید جراحی شود. چرا باید در بیمارستانی که تخصصی کودکان است شرایط این طور بحرانی باشد که یک بیماری عفونی شایع میان کودکان به مرحله جراحی برسد؟ چه کسی قرار است جواب گوی ما باشد. در کلاس دخترم تعدادی از بچه‌ها آبله مرغان گرفته‌اند و هرکدام یک هفته یا بیشتر است که مدرسه نرفته‌اند.

نبود دارو، معضلی برای بیماران اورژانس و اتاق عمل

یکی دیگر از مشکلات اصلی بیمارستان اکبر، کمبود دارو‌های حیاتی است. به گفته برخی والدین، دارو‌های ضروری مثل آمپول پنی سیلین پنج میلیون تومانی برای کودکانی که در شرف جراحی هستند، به سختی پیدا می‌شود.

مادری که فرزندش باید تحت جراحی قرار گیرد، می‌گوید: «از ما خواسته‌اند داروی مورد نیاز فرزندم را از خارج از بیمارستان تهیه کنیم. این در حالی است که این دارو اصلا در شهر پیدا نمی‌شود و حتی تب سنج را گفته‌اند که خودمان تهیه کنیم در صورتی که تهیه آن وظیفه بیمارستان است.» نبود ملحفه تمیز برای کودکان بیمار دیگر نکته‌ای است که والدین به آن اشاره دارند.

رزیدنت‌ها در خط مقدم

یکی از گلایه‌های تکراری والدین، واگذاری امور به رزیدنت‌ها و مشکلات ناشی از اشتباه‌های تشخیصی آن هاست. به گفته یکی از والدین، تشخیص اشتباه رزیدنت سبب تأخیر در درمان فرزندش شده است. او می‌گوید: بعد از اینکه متخصص وضعیت را بررسی کرد، متوجه شدیم تشخیص اولیه اشتباه بوده است.

او در ادامه بیان می‌کند: اگر این تأخیر نبود، روند درمان سریع‌تر پیش می‌رفت. این مسئله نه تنها سبب افزایش استرس والدین می‌شود، بلکه باعث می‌شود که زمان ارزشمند درمان را نیز از دست بدهیم. بیمارستان‌های فوق تخصصی باید روی حضور پزشکان متخصص در اورژانس تمرکز کنند، به خصوص در مواقعی که تعداد مراجعه به دلیل شیوع بیماری‌ها افزایش پیدا می‌کند.

رعایت بهداشت، حلقه گم شده در بیمارستان اکبر

یکی دیگر از مشکلات جدی این بیمارستان که از سوی والدین به آن اشاره شد مربوط به رعایت نکردن اصول بهداشتی است. والدین از شرایط بهداشتی بخش‌های مختلف بیمارستان به شدت انتقاد دارند. به گفته یکی از مراجعان، «سطل‌های زباله در اورژانس پر هستند و لگن برای اجابت مزاج کودک بیمار داخل بیمارستان به سختی پیدا می‌شود. در این شرایط، بیمارستان خودش به محلی برای انتقال بیماری‌ها تبدیل می‌شود. او می‌گوید: برای پیدا کردن لگن چندساعتی این طرف و آن طرف رفتم تا بتوانم یک لگن پیداکنم. چرا والدینی که بی نهایت نگران حال بچه خود هستند باید نگران پیدا کردن این موارد باشند؟

اورژانس پرجمعیت‌تر از بخش

اورژانس بیمارستان اکبر که برای پذیرش موقت بیماران طراحی شده، این روز‌ها بیشتر شبیه یک بخش دائمی عمل می‌کند. به گفته والدین، بسیاری از بیماران که شرایطشان برای بستری در بخش مناسب است، همچنان در اورژانس باقی مانده‌اند. یکی از والدین چند روزی فرزندش در اورژانس بستری است و نسبت به این موضوع گلایه‌مند است. او می‌گوید: اورژانس برای شرایط اضطراری است، اما به دلیل کمبود تخت در بخش‌های دیگر، مجبوریم اینجا بمانیم. این مسئله هم فشار بیشتری به اورژانس وارد می‌کند. از طرف دیگر کیفیت خدمات نیز به کمترین حالت ممکن می‌رسد.

شرایط موجود در بیمارستان اکبر، اقدام فوری و توجه از سوی مسئولان حوزه بهداشت و درمان استان را می‌طلبد. افزایش ظرفیت بخش ها، تأمین دارو‌های ضروری و نظارت دقیق‌تر بر عملکرد کادر درمانی از جمله اقداماتی است که می‌تواند وضعیت را بهبود بخشد. والدین کودکان بیمار انتظار دارند بیمارستانی که عنوان «فوق تخصصی» را یدک می‌کشد، بتواند خدمات درمانی باکیفیت تری ارائه دهد و پاسخ گوی نیاز‌های اساسی آن‌ها باشد.

پیگیری شهرآرا از روابط عمومی بیمارستان بی نتیجه ماند. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی نیز هرگونه پاسخگویی به مردم را منوط به ارسال سئوالات و ارائه پاسخ‌ها کرد. روزنامه شهرآرا درراستای رسالت خود چنانچه دانشگاه پاسخی ارائه کنددرج خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->